ÇEVİRİ

instagram profile hikaye ( öne çıkanlar ) nasıl eklenir?


instagram profile hikaye ( öne çıkanlar) nasıl eklenir?


Merhabalar, bu instagram’da yeni gelen bir özellik hakkında nasıl yapılır? hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Bu özelliği biliyoruz fakat bu özelliğin yanında profile tutturma nasıl oluyor? bunu anlatacağız. İnstagram hikaye özelliğini artık hepimiz biliyoruz. 24 saat süre ile 20 saniyelik video, fotoğraf paylaşarak sonradan 24 saat sonra otomatik silinen hikayeleri artık arşiv yapabilir ve bu hikayeleri profilinize öne çıkanlarolarak ekleyebilirsiniz.
Beğendiğiniz hikaye ( stories ) artık profiliniz de öne çıkanlar kısmında izleyebilir veya sizi takip eden instagram kullanıcıları tarafından profilinizi ziyaret eden kullanıcılar bu hikayeleri tekrar tekrar siz kaldırana kadar izleyebilir. Bu öne çıkanlar kısmına hikaye nasıl eklenir? bizde bu konumuzda bunu anlatmaya çalışacağız.

instagram öne çıkanlar hikaye ekleme ;

Paylaşmayı düşündüğünüz, yada çektiğiniz ve hikaye olarak gönderdiğiniz bir gönderiyi profile eklemek için hemen hikaye izlediğiniz alanda bir küçük butonun olduğunu saten göreceksiniz. Bu nedir? demeden önce bunu biz söyleyelim. 
Öne Çıkar Butonu paylaştığınız hikayeyi profilinize tutturmak için kullanabilirsiniz. Bu öne çıkar butonu ile ekleyeceğiniz hikayeler profilinizde görünecektir. Bunu şimdi resimli anlatım ile profil öne çıkanlar nasıl eklenir? bunu anlatmaya başlayalım.

instagram hikayeyi öne çıkar ;



Hikaye izlemeye açınız, hikaye içinde paylaş, öne çıkar ve diğerleri panellerini göreceksiniz. “Öne Çıkar” butonu basarak sizin ne yapmanız gerekeni saten göstermektedir. Beğendiğiniz stories hikayeyi profile eklemek için dokun.



instagram öne çıkanlara ekle menüsünde yeni bir hikaye ekleme için +Yeni butonu basıyoruz. Ardından diğer adım bir pencere daha gelecek burada profile hikaye ekleme için bir isim oluşturmanızı isteyecek.
profile hikaye ekleme için yeni öne çıkan kısmında profilinizde görmek istediğiniz hikaye için isim ( ad ) veriyorsunuz. Bu isim vermeden sonra instagram profilinde hikaye bu isimle görünecektir. Bu ismi sonra profil üzerinden düzenlemek istediğiniz hikayenizin üzerine basarak “Öne çıkandan kaldır” ve “Öne çıkanları Düzenle” şeklinde kaldırabilir veya düzenleme yapabilirsiniz. Profilinize hikaye ekleme adımında artık bitmiş durumda “Öne çıkanlara Eklendi” mesajı gördüğünüzde bu hikayeyi sen kaldırana kadar profilinizde kalacak, duracaktır. Bundan sonra profiliniz herkese açıksa bunu herkes izleyebilir. Hikaye gizlilik ayarı üzerinden kimlerin göreceğini yada görmeyeceğini ayarlamasını yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder