ÇEVİRİ

2018 Sonbahar-Kış Bayan Sokak Modası

 Modanın en önemli noktası da sokaktır. Çünkü her noktada giyilebilecek kıyafet tarzı farklılaşmaktadır. Moda defilelerinde gördüğümüz bazı kıyafetler sadece özel günler için bunları normal sokak stili olarak tercih edemeyiz. Londra, New York, Milano defilelerinde sonra 2017-2018 sonbahar-kış bayan sokak modası belli oldu. Sonbahar-kış sokak modası 2017-2018 bir çok farklı tasarımlarla bize ilham kaynağı oldu. Öncelikli olarak şunu söyleyebiliriz çok geniş bir yelpaze stiller tasarlanmıştı. Sokağın her noktasına uygun şekillerde parçalar tasarlanmıştı. Ayrıca renkler, desenler, yazılı figürler çok çok ön plandaydı. İşte sonbahar-kış 2017-2018 sokak modasından derlediğimiz öneriler.


1.Yırtık Kot ve Deri Ceket Sokak Stili


Sokak modasının olmazsa olmaz parçası yırtık kotlardır. Eğer sizlere kotsuz bir sokak stili sunuyorsa gerçekten orada büyük bir eksilik var demektir. Hem rahat hem de spor tarzda bir sokak tarzı oluşturmak istiyorsanız bu önerimizden ilham alabilirsiniz.


2.Sokak Modası 2018


Kendi tarzımı sokağa nasıl yansıtabilirim diye düşünüyorsanız moda haftalarından esinlenerek oluşturulan bu kısa etekli stili oluşturabilirsiniz. Soğuk havalar için uygun bir görünümle sokağa çıkmak şıklık simgesidir. Ayrıca canlı renklerden parçalar bulundurmak da sizi daha görünür hale getirecektir.

3.Zarif Kürklerle Sokak Görünümü


Biraz klasik gibi gelebilir size ama bütün moda defilelerinde sıklıkla gördüğümüz fikir zarif hafif tüylü kürklerdi. Kürkünüzü kısa etek, topuklu çizme ile birleştirerek çok havalı görünebilirsiniz.

4.New York Moda Haftası Sokak Stilleri


Defilede sunulan sokak stili önerilerinden bir tanesiydi. Bu giyim tarzını incelersek koyu renkli bir öneri idi. Kış günleri giydiğiniz parçalar sizi sıcak da tutması gerekir. İşte bu öneri ile mevsime uygun şekilde de giyinmiş olacaksınız.

5.Harika Bir Öneri İsteyenlere


Kışın kendini iyice gösterdiği zamanlarda katlı bir şekilde giyinmek size her açıdan avantaj sağlayacaktır. Özellikle aksesuar parçalarını kullanarak bu güzel mevsimde sokakları ısıtabilirsiniz. Atkı, taşlı çizme ve çanta olmazsa olmaz sokak aksesuarlarıdır. Bu üç aksesuar parçası ile giyim şeklinizi oluşturabilirsiniz.


6.2018 Kış Tayt Modası


Taytlar son birkaç yıldır çok popülerdi bu trend yükselerek devam ediyor. Bu sonbahar ve kış için kesinlikle gardırobunuzda birkaç tane kalın taytlar yerleştirin. Taytla oluşturuşan stiller gittikçe artacak, bunu moda haftalarındaki sokak fikirlerinden dolayı söylüyoruz. Birçok tasarımda hep tayt vardı.

7.Kalın İri Örgülü Hırka Modası


Kalın renkli uzun örgüler dikkat çekici olmakla beraber bayanlara çok yakışıyor. Kış günleri için bulunmaz bir stil diyebiliriz. Bu tarz hırkaları sokaklarda çok fazla göreceğiz diyebilirim.


8.Bayan Sokak Modası


Gri renkli kabanlara oluşturulan koyu renkler müthiş uyum sağlıyor. Bunun yanında boğazlı parçalarla eşleştirmeler mevsime çok uygun bir tarz oluşturmaktadır.

9.Günlük Sokak Modası Kış


Günlük giyim çok ama çok önemlidir. Çünkü her gün tekrar eder şekilde giyiniriz bunun içinde daha yerli yerinde parçalar seçmeliyiz işte size bir öneri.

10.Sonbahar İçin Sokak Modası


Sonbahar bir geçiş mevsimidir. Bu mevsimde daha dikkatli kıyafet tercihleri yapmalıyız. Aşağıda sizin için seçtiğimiz sonbahar bayan stilini çok beğeneceksiniz.


11.Karlı Gün İçin Sokak Modası


Kar kendini hissettirmeye başlayınca acaba neler giymeliyim diye bir telaşa düşebilirsiniz. Size karlı günler için önerimiz aşağıdaki şeklide bir fikir olacaktır.







1 yorum: